Actueel

Iedereen mag van dit prikbord gebruikmaken als deze regels in acht worden genomen. Boodschappen voor op het prikbord kunnen hieronder worden opgenomen.

Marc van Delft heeft een prachtig muziekstuk voor viool en piano geschreven. Het is warm, melancholisch en brengt de ziel in een mysterieuze, verwonderde stemming. Op 8 juni was de première met Marc achter de piano en een schitterende vioolpartij van Francisca Simonis. Luister en geniet.

De redactie van de website ontving een brandbrief van de Vriendenkring van de Antroposofische Bibliotheek. Tijdens de jaarvergadering van 18 en 19 mei 2018 kwam een grote bezuiniging aan de orde. De Vriendenkring voerde daartegen actie met een brandbrief.

Inmiddels heeft Ton Jansen namens de vriendenkring een verslag geschreven over de behandeling van dit punt tijdens de jaarvergadering.

Ank de Vroomen verrast ons op de verenigingsavond van tijd tot tijd met een gedicht. Haar gevoel voor natuur, kleuren en stemming is altijd erg inspirerend. Op de tweede Pinksterdag liet zij ons het "Het kruis de heilige winden" meebeleven. Ank stemde er in toe het op de website te publiceren. Hieronder volgt het. Er is ook een versie die eenvoudig kan worden afgedrukt.

Aanmelden prikbordbericht

Iedereen mag een niet-commercieel bericht plaatsen. Lees hier onze regels. Na het versturen wordt het bericht door de webredactie even gecontroleerd en gepubliceerd. Dan kan enige tijd duren. Berichten worden standaard zes maanden getoond. Voor aanpassingen neem via email contact met ons op.
Kies een rubriek
Geef een titel op
Invalid Input
Schrijf een bericht
Geef je naam op
Invalid Input
Geef een (geldig) e-mail adres op
Akkoord met de voorwaarden is verpicht
Invalid Input
Invalid Input