Lezingen over de pedagogiek waaruit de Vrije School werkt door Jacques Meulman.

Op 17 mei en 7 juni van 20:00 tot 22.00. €10,- euro p.p.
Abbenbroekweg 7, 2597 NT Den Haag.

flyer

Het is bijna zover, aanstaande vrijdag 17 mei is de tweede lezing van Jacques Meulman over Menskunde om 20.00 bij ons op school in de grote zaal.

De eerste lezing ging over de beeldvorming en wat “beeldschoon” is. Wat voor invloed heeft het beeld wat je hebt van je partners, je vrienden, je kinderen en van jezelf op het gedrag. En het belang om de kinderen een beeldschoon beeld mee te geven en voor jezelf daaraan te werken.

Jacques Meulman zal de komende lezing verder ingaan op de vragen en de ervaringen van het publiek naar aanleiding van de eerste lezing en ons verder nemen in de menskunde.

Ouders, leraren en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. Mocht je de eerste lezing gemist hebben dan kan je alsnog aansluiten bij de tweede en derde lezing.

Praktische informatie:

Data:                             17 mei en 7 juni 2019
Locatie:                        Vrijeschool Den Haag, Abbenbroekweg 7
Aanvangstijd:             20:00 (inloop vanaf 19.30) tot 22.00
Kosten:                        €10 p.p. per avond

Contact:

Aanmelden prikbordbericht

Iedereen mag een niet-commercieel bericht plaatsen. Lees hier onze regels. Na het versturen wordt het bericht door de webredactie even gecontroleerd en gepubliceerd. Dan kan enige tijd duren. Berichten worden standaard zes maanden getoond. Voor aanpassingen neem via email contact met ons op.
Kies een rubriek
Geef een titel op
Invalid Input
Schrijf een bericht
Geef je naam op
Invalid Input
Geef een (geldig) e-mail adres op
Akkoord met de voorwaarden is verpicht
Invalid Input
Invalid Input