Aangeboden

Iedereen mag van dit prikbord gebruikmaken als deze regels in acht worden genomen. Boodschappen voor op het prikbord kunnen hieronder worden opgenomen.

Mar-Lin Schut houdt dit najaar drie interviews. In oktober ontving zij de 90-plusser Annemarie Ehrlich. De ongeveer 50 aanwezigen werd een blik geschonken op de gebeurtenissen rond de maanknopen in haar leven, afgewisseld met een paar mooie liedjes van Eric van der Toorn.

Het interview met Annemarie zal een vervolg krijgen op 21 november wanneer het publiek ruim de gelegenheid krijgt om mee te bewegen. Zij zal ingaan op vragen van de aanwezigen. Hiernaast zal ze oefeningen met de zaal doen, zoals ze al tientallen jaren doet in binnen- en buitenland vanuit het Instituut voor Eurythmie in Werkgebieden.

Op 12 december interviewt Mar-Lin Volkert Engelsman, directeur van Eosta. Volkert heeft dit jaar de duurzame troonrede gehouden en stond in 2017 op nummer 1 in de duurzame top 100 van Trouw. Het vraaggesprek met kunstzinnige intermezzi gaat over leven en werk; hoe loopt het lot?

Voor beide avonden geldt:
19.30 uur inloop met koffie en thee
20.00 uur oefeningen en gesprek
21.30 uur uitloop met een drankje

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Aanmelden bij Mar-Lin:  
telefoon: 070-4273557 (Spraakmakend).

Data en plaats: woensdagen 21 november en 12 december in het Vreedehuis, Riouwstraat 1 Den Haag.

In de Cursus Kunst-Zinnig Werken werken we van 26 september tot 20 december 2018 in een klein groepje wekelijks aan een opdracht die verbonden is met het seizoen en de jaarfeesten. Carin neemt u mee in de kracht van Kleur, Beweging en Vorm in  verschill ende technieken. Plezier, ontdekken en ervaren staan voorop. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden en ervaring is niet nodig.

Er zijn twee groepen, een op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00u en een op donderdagochtend van 10:30-12:30u.

informatie en opgave: of 06-46064661

plaats: Atelier Vreedehuis, Riouwstraat 1 Den Haag.

In het Atelier van het Vreedehuis worden de volgende workshops georganiseerd:

informatie en opgave: of 06-46064661

plaats: Atelier Vreedehuis, Riouwstraat 1 Den Haag

Aanmelden prikbordbericht

Iedereen mag een niet-commercieel bericht plaatsen. Lees hier onze regels. Na het versturen wordt het bericht door de webredactie even gecontroleerd en gepubliceerd. Dan kan enige tijd duren. Berichten worden standaard zes maanden getoond. Voor aanpassingen neem via email contact met ons op.
Kies een rubriek
Geef een titel op
Invalid Input
Schrijf een bericht
Geef je naam op
Invalid Input
Geef een (geldig) e-mail adres op
Akkoord met de voorwaarden is verpicht
Invalid Input
Invalid Input