Prikbord

Iedereen mag van dit prikbord gebruikmaken als deze regels in acht worden genomen. Boodschappen voor op het prikbord kunnen hieronder worden opgenomen.

Mar-lin Schut

Mar-lin Schut zal dit najaar drie interviews houden. De data zijn 31 oktober, 21 november en 12 december. Wie hierbij wil zijn, is van harte welkom.

De eerste gast is Annemarie Ehrlich. Zij is 90-plusser en geeft cursussen in binnen- en buitenland vanuit het Instituut voor Eurythmie in Werkgebieden. Het programma:

19.30 uur inloop met koffie en thee.
20.00 uur Mar-lin interviewt Annemarie, afgewisseld met kunstzinnige verrassingen.
21.30 uur uitloop met een drankje.
22.00 uur einde.

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Aanmelden bij Mar-Lin:  
telefoon: 070-4273557 (Spraakmakend).

Datum en plaats: woensdag 31 oktober in het Vreedehuis, Riouwstraat 1 Den Haag.

Op 4 oktober organiseert het Vreedehuis Atelier zowel een workshop (14:00-16:00u) als een voordracht (20:00-22:00u) onder de titel: Schilderen met blauw. Beide worden gegeven door Wil Uitgeest.

Kosten €30 voor beide samen. De voordracht alleen is €10. Aanmelden voor de workshop: /06-46064661. Voor de voordracht is aanmelden niet nodig.

Wie heeft mijn grootmoeder Maartje van Eck gekend? Zij gaf handwerkles aan de Vrije School Den Haag en overleed in 1962. Foto's zou super zijn.

Contact:
Telefoon:

Aanmelden prikbordbericht

Iedereen mag een niet-commercieel bericht plaatsen. Lees hier onze regels. Na het versturen wordt het bericht door de webredactie even gecontroleerd en gepubliceerd. Dan kan enige tijd duren. Berichten worden standaard zes maanden getoond. Voor aanpassingen neem via email contact met ons op.
Kies een rubriek
Geef een titel op
Invalid Input
Schrijf een bericht
Geef je naam op
Invalid Input
Geef een (geldig) e-mail adres op
Akkoord met de voorwaarden is verpicht
Invalid Input
Invalid Input