Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Verlies, daar zijn woorden voor

woensdag 20 november 10:00 uur

1560087076_1560086941.jpg

Schrijfochtenden o.l.v. Arianne Collee.

ADRES

Vogelwijk
2566 Den Haag

Telefoon: 06 3616 8836

E-mail:

Website

Schrijfochtenden o.l.v. Arianne Collee.

“Ik schrijf ons aan elkaar”

Het afscheid moeten nemen en verliezen – van je levenspartner of van andere dierbaren, komt iedereen in zijn leven tegen. Maar, dat maakt het niet minder verdrietig. Schrijven kan helpen en troostrijk zijn. Kan je op een andere manier ‘verbinden’ met je dierbaarste dierbaren. Tijdens deze cursus help ik je telkens op weg door korte, inspirerende schrijfopdrachten. Het gaat daarbij niet om het resultaat (niet om een ‘technisch goed’ geschreven tekst), maar om het proces, om je ervaring.

Gedurende vijf ochtenden geef je woorden aan dierbare herinneringen, aan het gemis, aan dankbaarheid voor wat was, aan wat voorbij is en wat volgt. Als je wilt, kun je het geschrevene delen door het voor te lezen, maar dat staat iedereen vrij.

Schrijven is een vorm van ordenen en stilstaan bij wat er werkelijk toe doet. Schrijven kan helpen om je geheugen te openen; deelnemers herinneren zich vaak meer dan ze dachten te weten. Iedereen kan aan de cursus deelnemen. Schrijfervaring is niet nodig.

Data en tijd: 20 en 27 nov., 4, 11 en 18 dec. van 10.00 tot 13.00 uur

Kosten: € 165,00 incl. koffie/thee, lekkers (voor minder draagkrachtigen is altijd korting mogelijk)

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista