Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Waarom die fascinatie voor vaccinaties?

vrijdag 5 april 15:30-18:00 uur

_vaccinaties_het_1551574029.jpg

Bijeenkomst van de Alertgroep Den Haag.

Instelling: Elisabeth Vreedehuis

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Website

Bijeenkomst van de Alertgroep Den Haag.

Ondanks de veelheid van onderzoeken en publicaties over de schadelijkheid van vaccinaties blijven veel medici en politici geloven in het sprookje dat vaccinaties zouden helpen tegen ziektes en dat zij onschadelijk zouden zijn.

Ook de Vereniging van Anthroposofische artsen neemt – ondanks de giftige stoffen die worden ingespoten en de grote hoeveelheid bijverschijnselen van de meeste injecties – niet duidelijk stelling tegen deze vaccinaties.

Wat is ons beeld van ziektes en gezondheid? Hoe is de medische wereld vercommercialiseerd en geheel in handen gekomen van de industrie en het egoïstische winststreven waarvan onze gezondheid het slachtoffer wordt?

Hoe kunnen we die informatiestroom over de andere kant van vaccinaties op gang brengen en de organisaties die stelling nemen tegen vaccinaties (waaronder bijvoorbeeld de stichting Vaccinvrij) ondersteunen in hun strijd?

Frankema, auteur op Stichting 'Vaccin Vrij' zal een inleidende lezing geven.

Vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista