Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Mens en plant in opstand

zaterdag 20 april 10:00-16:30 uur

paasviering_poster_1550396383.jpg

Paasviering van de Jeugdsectie van de AViN.

Instelling: Elisabeth Vreedehuis

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

E-mail:

Website

Paasviering van de Jeugdsectie van de AViN.

De Jeugdsectie nodigt jou van harte uit op haar eerste Paasviering! Samen verdiepen we ons in de betekenis van Pasen en vieren we de opstandingsimpuls van het Paasfeest. Hoe voelt de opstanding voor de mens? Welke boodschap brengt de ontluiking van de natuur ons? Welke overeenkomsten vinden we in dit proces tussen de mens en de plant?

Met een inspirerende lezing over de relatie van mens en plant door Joan Botman en een lezing over de betekenis van Pasen door Faucon de Klijn en Leo Kool, en een creatieve tekenworkshop van Loes Botman zoeken we de antwoorden op deze vragen. Natuurlijk is er lekkere lunch, warme koffie en thee en voldoende ruimte om elkaar te leren kennen. Iedereen is van harte welkom ongeacht de leeftijd.

Kosten: € 15,00 voor een jongere deelnemer. Zijn de kosten een probleem voor je, dan zijn er oplossingen te vinden. Stuur een korte mail.

€ 25,00 voor een oudere deelnemer. Door uw hogere bijdrage maakt u het mogelijk, dat er een jongere tegen een gereduceerd bedrag kan komen.

Aanmelden via aanmeldformulier op de Jeugdsectiewebsite:

Met de Paasviering is de cyclus van de jaarfeesten rond. Dit jaar komen we samen voor de Midzomerviering, Michaëldagen en de Midwinterviering. Heb je vragen over de Paasviering? Of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail.

Ontwerp van de poster: Jan-Thijs van Heck en Loes Botman.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista