Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Beweging in de kunsten

zaterdag 23 maart 09:30-17:00 uur

p946609_avin.jpg_7644.jpg

Mens en Kunstdag van de secties voor Beeldende Kunsten en die voor Woord, Muziek en Euritmie van de Antroposofische Vereniging.

Instelling: Elisabeth Vreedehuis

Bestand: themadag_lr_1550005097.pdf

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Telefoon: 06 1822 0342

E-mail:

Website

Mens en Kunstdag van de secties voor Beeldende Kunsten en die voor Woord, Muziek en Euritmie van de Antroposofische Vereniging.

Leven is beweging. Een zich gestaag ontvouwende bewegingsstroom. Alle vormen om ons heen en in onszelf zijn uit dit soort bewegingen ontstaan. De kwaliteit van al die bewegingen is van grote invloed op onze gezondheid en welbevinden. We leven daarbij in een tijd waarin zowel onze uiterlijke als innerlijke bewegingen in toenemende mate gemechaniseerd worden. Daarom willen we tijdens deze themadag op zoek gaan naar de kunst van de ritmische en de bezielde beweging, zowel in de kunsten als in het dagelijkse leven.

Deze themadag is de zesde in een reeks van zeven dagen en wordt georganiseerd door de Sectie van de Beeldende Kunsten en de Sectie voor Woord, Muziek en Euritmie van de Antroposofische Vereniging en is bedoeld voor iedereen die zich beroepsmatig of uit belangstelling interesseert voor het thema "Beweging".

Voor dagprogramma zie bijlage.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista