Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Hartschool Aurum, gezonde impulsen voor hart en vaten

zaterdag 29 september 10:00 uur

fotot_hartschool_aur_1525264723.png.jpg

Ons team van huisartsen en therapeuten start najaar 2018 met een nieuwe hartscholing voor patiënten (en evt. hun partners).

Instelling: Therapeuticum Aurum

ADRES

Frits de Zwerverhove 1
2717 TP Zoetermeer

Telefoon: 06 1517 9825

E-mail:

Website

Ons team van huisartsen en therapeuten start najaar 2018 met een nieuwe hartscholing voor patiënten (en evt. hun partners).

Een hartprobleem raakt de mens in zijn diepste wezen en roept veel vragen op. Gebleken is dat een consequente verandering van leefstijl én inizcht in de persoonlijke omgang met de klachten een positieve invloed heeft op de gezondheid.

Na een start op zaterdag begint elke cursusavond met het bereiden en proeven van gezonde voeding. Vervolgens verdiepen wij ons in processen in de levensloop. Een arts geeft kennis en verdieping in de medische achtergronden van het hart. De vreugede van het bewegen en van kunstzinnige activiteiten vormen een rode draad door de avonden. Het streven is gericht op balans in lcihaam, ziel en geest en het activeren van zelfgenezende krachten.

Data: Zaterdag 29 september en 7 donderdagavonden 4, 11, 18 oktober, 1, 8, 15 november en 7 februari 2019

Informatie over de kosten via de website.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista