Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Basisopleiding Vrijeschool onderwijs (BVO)

woensdag 23 januari 09:30 uur

bvo_1542816828.jpg

Applicatiecursus van de Hogeschool Leiden.

Instelling: Hogeschool Leiden

ADRES

Zernikedreef 11
2333 CK Leiden

Telefoon: 071 518 8726

E-mail:

Website

Applicatiecursus van de Hogeschool Leiden.

Werk je als leerkracht in het regulier onderwijs en wil je mogelijk een overstap maken naar het vrijeschool onderwijs? Of werk je als leerkracht in een vrijeschool en wil je je de vrijeschool pedagogiek eigen maken? Dan is de BVO basis wellicht iets voor jou!

Deze éénjarige nascholing Basisopleiding Vrijeschool Onderwijs (BVO) is een post-hbo opleiding die deelnemers opleidt onder begeleiding van ervaren vrijeschoolleraren. Je leert de basis van de vrijeschoolpedagogie en krijgt meer inzicht in de thema’s van het vrijeschoolonderwijs, zodat je een stevige bagage hebt voor je eigen vrijeschoolleraarschap. Ook leer je met een menskundige blik te reflecteren op je eigen onderwijspraktijk. Kernwoorden: mensbeeld, antroposofie, leerplan (kleuters t/m klas 6), leeftijdsfasen, periodeonderwijs, kinderbespreking en scholingsweg.

De bijeenkomsten worden verzorgd op 9 woensdagen van 9.00-16.00 uur op Hogeschool Leiden. Voor meer informatie en aanmelding, bel of e-mail met Thamar Boonzaaijer.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista