Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Elisabeth Vreede in Leiden

zaterdag 29 september 13:30-17:00 uur

p45222_vreede.jpg_4840.jpg

Antroposofie en Astronomie. De presentatie van de Nederlandse vertaling van de 'astronomische brieven' van Elisabeth Vreede door de werkgroep 'Impuls Elisabeth Vreede'.

Instelling: De Nieuwe Energie

ADRES

3e Binnenvestgracht 23
2312 NR Leiden

Telefoon: 071 521 1318 / 06 - 43510040

E-mail:

Antroposofie en Astronomie.

De presentatie van de Nederlandse vertaling van de 'astronomische brieven' van Elisabeth Vreede door de werkgroep 'Impuls Elisabeth Vreede'.

Een middag waarop leven en werk van Elisabeth Vreede centraal staan, met sprekers, beeldende kunst en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

De sprekers zijn: Willem Hendriks (vertaler), Frank Spaan (astronoom), Brigitte Beck (beeldend kunstenaar), Angelique Petersen, Jeannette Boertien.

Antroposofie en Astronomie verschijnt in de loop van 2019. Een inkijkexemplaar met enkele hoofdstukken en inhoudsopgave is aanwezig. Er is gelegenheid om in te tekenen op het boek.

Op de locatie is tegelijkertijd een expositie van Brigitte Beck, die schilderijen heeft gemaakt voor de omslag en bij de tekst, geïnspireerd door de inhoud van het boek (zie expositie: 'Als sterren wereld zijn… ').

Na afloop van de bijeenkomst is er een hapje en een drankje.

Parkeren is mogelijk bij Parkeergarage Dirk (Supermarkt) aan de Lange Gracht (1 min. lopen).

Voor andere parkeermogelijkheden en de looproute van Leiden Centraal (8 min. lopen) zie:

http://www.nieuweenergieleiden.nl/contact

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista