Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Beeldhouw 4-daagse

dinsdag 3 september 10:00 uur

1559812576_1559812410.jpg

Cursus steenbeeldhouwen o.l.v. Reinoud van Bemmelen.

Instelling: De Beeldhouwwinkel

ADRES

Maanweg 68
2516 AA Den Haag

Telefoon: 070 306 0655

E-mail:

Website

Cursus steenbeeldhouwen o.l.v. Reinoud van Bemmelen.

Marmers en kalkstenen, maar ook serpentijnen en travertijn lenen zich uitstekend om de mooiste beeldhouwwerken uit te maken. De structuur, samen met de hardheid van de steen, vormt echter voor veel mensen een hindernis om ermee aan de slag te gaan, of levert problemen op tijdens de bewerking. Dat is jammer, want er zijn, naast het nodige geduld natuurlijk, in feite maar twee dingen noodzakelijk om er mee aan de slag te gaan: het juiste stappenplan en de juiste gereedschappen. Dat geldt zowel voor hand- als machinewerk.

Tijdens deze week bieden wij de mogelijkheid om naast hand-gereedschappen, ook haakse slijpers, freesmachines, luchthamers en -slijpers en de Picchio te gebruiken. Dus als je wilt starten met marmerbewerking, of verder wilt met een lopend project en met nog onbekend gereedschap aan de slag wil gaan, is dit de perfecte cursus.

Bij een groter werk gaan we er van uit dat je in deze 4 dagen een goede basis legt, waarna je eventueel thuis verder gaat, of bijvoorbeeld in ons open atelier verder werkt.

Kosten € 285,00 incl. koffie/thee en lunch. Exclusief steen

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista