Suggesties over crèches, peuterklassen en bso zijn welkom! Stuur ons s.v.p. een bericht.

De Vrije Speelklas is een peuterklas voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Een plek waarin kinderen in een huiselijke en omhullende omgeving samen kunnen spelen.

Het Grote Huis is de buitenschoolse opvang bij de onderbouw van de Vrije School Den Haag. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn hier welkom na school en in de vakanties.

De Vrije Speelklas en Het Grote Huis delen met de onderbouw van de Vrije School Den Haag de pedagogische visie en ook het gebouw, Abbenbroekweg 7 Den Haag. En daarmee aandacht voor de omgeving waarin het kind opgroeit en zich ontwikkelt.Olles Huis biedt kinderopvang (0-4) en buitenschoolse opvang (4-13) met een antroposofische pedagogische visie direct verbonden met het gebouw van Basisschool Wonnebald, Mozartlaan 189 Den Haag.

Zingedingen, o.l.v. Judith Zirkzee. Een buitenspeelgroep voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Judith geeft ook cursussen aan/voor ouders en kinderen bij haar thuis en op locatie zoals kinderopvangcentra en peuterspeelzalen. Haanplein 7 Den Haag.

Hompelman, een speelruimte, poppenatelier en ouder & kind ochtenden (2,5-7 jaar). Kinderen genieten in een atelier-speelruimte grenzend aan een binnentuin van activiteiten als tekenen, boetseren, knippen en plakken, timmeren en zagen, weven, borduren, vilten, naaien en breien. Marcelisstraat 86 Scheveningen.

Gastouder Elke, een kleinschalige, antroposofische kinderopvang en bso aan huis in de Vruchtenbuurt in Den Haag.

De Liedewijde, kleinschalige kinderopvang door een voormalige vrijeschool kleuterjuf. Bilderdijkplein in Voorburg.

Bij Iris, kleinschalige kinderopvang in Loosduinen. Iris heeft 10 jaar als (heil)pedagogisch medewerker gewerkt.