Actueel

Iedereen mag van dit prikbord gebruikmaken als deze regels in acht worden genomen. Boodschappen voor op het prikbord kunnen hieronder worden opgenomen.

De redactie van de website ontving een brandbrief van de Vriendenkring van de Antroposofische Bibliotheek. Tijdens de jaarvergadering van 18 en 19 mei 2018 komt een grote bezuiniging aan de orde. De Vriendenkring voert daartegen actie.

Meer informatie in de brandbrief.

DuneArt is een driedaags kunst, cultuur, muziek en natuurevenement op 8, 9 en 10 juni 2018. Zie de website voor programma en deelnemers.

Nabij de watertoren Dunea Scheveningen kunt u gratis cultuur snuiven, kunst kijken, naar muziek luisteren en wandelen in de natuur.

Contact:
Telefoon: 06 49880664

Graag aandacht en ondersteuning voor het enthousiasmerende werk van Eliant in het Europees Parlement voor alle kinderen in de EU!  Het  betreft hier het aanleren van digitale vaardigheden, toegepaste antroposofie in de dagelijkse realiteit.

Nelke van der Sloot:

Aanmelden prikbordbericht

Iedereen mag een niet-commercieel bericht plaatsen. Lees hier onze regels. Na het versturen wordt het bericht door de webredactie even gecontroleerd en gepubliceerd. Dan kan enige tijd duren. Berichten worden standaard zes maanden getoond. Voor aanpassingen neem via email contact met ons op.
Kies een rubriek
Geef een titel op
Invalid Input
Schrijf een bericht
Geef je naam op
Invalid Input
Geef een (geldig) e-mail adres op
Akkoord met de voorwaarden is verpicht
Invalid Input