Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

De reis van je leven

dinsdag 18 september 09:30 uur

reis_van_leven_1531147534.jpg

Schrijfcursus o.l.v. Arianne Collee.

Instelling: Vreedehuis

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Telefoon: 06 3616 8836

E-mail:

Website

Schrijfcursus o.l.v. Arianne Collee.

Gedurende acht ochtenden maak je al schrijvend een reis door je biografie en de onwikkeling die je gegaan bent. Je beschrijft indrukwekkende, alledaagse, leuke en minder leuke belevenissen op je levenspad en schrijft over ontmoetingen die mede de koers van je leven bepaald hebben. Over thema's waaraan je je ontwikkeld hebt, en over jouw kleine en grote bijdragen aan de wereld om je heen.

Stimulerende schrijfopdrachten helpen je elke schrijfochtend weer op weg. En, in een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. Je bent vrij om je teksten wel of niet voor te lezen. Een reis door je biografie is fijn om mee te maken en helpt om met nieuwe ogen naar het oude te kijken. Schrijvend zie je soms verrassende samenhangen en ontdek je met terugwerkende kracht de betekenis van gebeurtenissen en ontmoetingen. Iedereen kan deelnemen.

De cursus is zowel voor ‘beginners’ als voor diegenen die eerder deelnamen aan een schrijfcursus. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan schrijven.

Data en tijd: 18 en 25 sept., 2, 9, 16 en 30 okt., 6 en 13 nov. van 9.30 – 12.30 uur

Kosten: € 275,00 incl. koffie, thee, lekkers

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista