Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Andere agenda's:

Nascholing KICK: Kracht In Contact met Kunst

vrijdag 21 september

kicklogo_afbeelding_1525694431.png

De 4-daagse nascholing KICK, een kunstzinnige sociale vaardigheidstraining, staat open voor afgestudeerde creatief-kunstzinnig therapeuten, leerkrachten en activiteitenbegeleiders.

Instelling: Elisabeth Vreedehuis

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Telefoon: 070 352 2382

E-mail:

Website

De 4-daagse nascholing KICK, een kunstzinnige sociale vaardigheidstraining, staat open voor afgestudeerde creatief-kunstzinnig therapeuten, leerkrachten en activiteitenbegeleiders.

De cursusdata zijn: 21 september, 5, 19 oktober en 2 november 2018.

De tijd: 10.00 - 16.00 uur

Na deze opleiding volgt groepssupervisie tijdens het uitvoeren van een eigen KICK-training

De KICK-trainingen van 12 bijeenkomsten worden gegeven op basisscholen, speciaal onderwijs en voortgezet (speciaal) onderwijs voor leerlingen in de leeftijd van 10- 14 jaar.

Het doel van de KICK is "empowerment": het ontwikkelen van sociale vaardigheden op basis van zelfvertrouwen, een postief zelfbeleven en zelfbewustzijn, door middel van bewegingsoefeningen, verhalen, tekenen, boetseren en de werkbespreking.

De training is eveneens geschikt voor jongvolwassenen en ouderen met een beperking, uitgevoerd op de dagbesteding en/ of de woonvorm, met als doel het versterken van de levenszin en de gemeenschapszin. In de KICK met ouderen is aandacht voor biografische thema's.

Docenten: Marijke de Mare, kunstzinnig therapeut & Thea Giesen, psycholoog.

Kosten nascholing en supervsie: € . 695, 00

Reductie voor studenten is mogelijk.

Aanmelden tot 1 augustus 2018 via e-mail.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista