Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Een overzicht van lopende cursussen staat elders. Er is ook een afzonderlijke ledenagenda.

Hemelvaartsmarkt

donderdag 10 mei 12:00-16:00 uur

Op Hemelvaartsdag vindt onze jaarlijkse Hemelvaartsmarkt plaats, op het werkplaatsen terrein van Stichting Orion, de Pleiaden.

Instelling: Stichting Orion

Bestand: hemelvaartsmark_1523621478.pdf

ADRES

Wollefoppenweg 79a
2761 DK Zevenhuizen

Telefoon: 010 420 5509 / 06 4671 8406

E-mail:

Website

Op Hemelvaartsdag vindt onze jaarlijkse Hemelvaartsmarkt plaats, op het werkplaatsen terrein van Stichting Orion, de Pleiaden.

Daar zullen alle zelfgemaakte, ambachtelijke producten, die in de werkplaatsen met veel liefde worden gemaakt, verkocht gaan worden.

Ons thema is dit jaar 'Koesteren en loslaten'. Het koesteren doen we met het hele proces met onze bewoners aan de mooie producten te werken. Als ze dan zijn goedgekeurd en het Orionkeurmerk waardig zijn, kunnen ze verkocht worden op de markt en de wijde wereld ingaan, ze loslaten!

Er zijn oa. kaarsen, keramiek, houten producten, handgeschept papier, wol -weefwerk, tuinproducten en nog veel meer! Natuurlijk ook muziek en heerlijke biologische hapjes en drankjes!

U bent van harte welkom.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista