Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Een overzicht van lopende cursussen staat elders. Er is ook een afzonderlijke ledenagenda.

Wezenlijke aspecten van water

vrijdag 4 mei 19:00 uur

zomercafdenbayerdinw_1519070806.jpg

Weekend workshop Flowforms voor jongeren.

Instelling: Wortel Kolonie

Bestand: email_vooraanko_1519070806.pdf

ADRES

Kolonie 41
2323 Wortel
Landnaam: België

Telefoon: 04 7878 6750

E-mail:

Website

Weekend workshop Flowforms voor jongeren.

Beste jongeren geïnteresseerd in antroposofie,

Graag willen wij jullie al warm maken voor een workshop over de wezenlijke aspecten van water, met een blik op Flowforms het weekend is gepland voor het weekend van 4-5-6 mei 2018.

We hebben een mooie locatie uitgezocht, Den Bayerd van Widar, waar we de workshop organiseren. Het programma is in volle opmaak. Het voorlopige programma bevindt zich in de bijlage

Tijdens het weekend kun je gebruikmaken van de camping bij Ekkehart (woonhuis van Widar) of een slaapplaats in de buurt zoeken (via Airbnb, bed&breakfast of hotels in Hoogstraten en Turnhout).

Om de kosten laag te houden vragen we een fonds om financiële ondersteuning. De geschatte kosten per persoon bedragen ongeveer € 50,00. Dit bedrag nemen we als richtbedrag. We zullen tijdens het weekend gezamenlijk en solidair de kosten van workshop, maaltijden en overnachting vergoeden

Indien je enkel de openbare voordrachten wil bijwonen ben je uiteraard ook welkom Voor de voordrachten vragen we een vrijblijvende bijdrage. Achteraf kun je aansluiten bij het kampvuur.

We hopen jullie tijdens het weekend te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet

Roxanne, Matthias, Hannes en Jasper

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista