Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Een overzicht van lopende cursussen staat elders. Er is ook een afzonderlijke ledenagenda.

Stil Ogenblik

vrijdag 20 april 20:00-22:00 uur

am_concert_cileke_1521666954.jpg

AM concert met Cileke Angenent, begeleid door haar vaste pianist, Wolter Willemsen.

Instelling: Vreedehuis

ADRES

Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Telefoon: 030 780 1100

E-mail:

Website

AM concert met Cileke Angenent, begeleid door haar vaste pianist, Wolter Willemsen.

Tijdens dit optreden hoort u zeer verschillende kleuren die een stem kan hebben. Het warme donkere in het Russisch gezongen werken van Mussorgsky, maar ook de grappige lichte werkjes van Eben in het Tsjechisch als kleine miniatuurschilderijtjes. De prachtige folksongs van Benjamin Britten hebben weer een heel andere lichte kleur en de zigeunerliederen van Dvoràk komen recht uit het hart.

Tijdens het pauzeprogramma zal Cileke kort met het publiek aan de slag gaan, en daarbij een tipje van de sluier oplichten van haar manier van werken.

Cileke verdiepte zich in de zangscholingsweg van Valborg Werbeck-Svärdström, gebaseerd op aanwijzingen van Rudolf Steiner. Je stem vrij maken van obstakels is daarbij het basisprincipe. Ze is dan ook niet van het ‘lekker zingen’ alleen: “Ik zet mij in voor de muziek, om deze zo goed mogelijk door mijzelf en anderen te laten klinken.”

Tijdens haar optredens nodigt ze haar publiek uit om op een verfijnde manier naar de muziek te luisteren, zonder verwachtingen.

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista