Regio agenda

In deze agenda staan alle voor Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Delft aangemelde komende activiteiten op Antrovista. Een overzicht van lopende cursussen staat elders. Er is ook een afzonderlijke ledenagenda.

Tijdsvenster

zondag 6 mei 10:00-17:30 uur

voeten_1522952074.jpg

Een introductie in het werken met je levenslot, o.l.v. May Oostvogels en Jaak Hillen.

Instelling: ArtObe

ADRES

Rolleken 10
2275 Lille
Landnaam: België

Telefoon: 014 883 343

E-mail:

Website

Een introductie in het werken met je levenslot, o.l.v. May Oostvogels en Jaak Hillen.

“Tijdsvenster” is een door ons ontwikkelde kunstzinnige weg waarbij je iets onopgelost in je leven in je aandacht plaatst en op die wijze ook in het Nu. We gebruiken als het ware het “Nu” als tijdsvenster om levenservaringen weer tot leven te wekken. Dit kan een heel concrete gebeurtenis zijn. Maar het kan ook een spanning zijn, een probleem, een eigenaardigheid, iets vervelends of juist iets heel moois maar onbegrijpelijks. Vanuit dit venster gaan we op zoek naar de schaduwzijde van deze levenservaring, naar de lichtzijde, naar het verleden en naar de toekomst.

In dit proces houden we er rekening mee dat de menselijke ontwikkeling zich niet noodzakelijkerwijze afspeelt binnen één leven maar dat we veel reeds meebrengen van voor de geboorte en dat onze toekomst zich uitstrekt over de grenzen van dit leven heen.

Het doel van de workshop is dat we onopgeloste raadsels uit ons leven onderzoeken, dat we knooppunten ontwarren om hun gebonden energie te bevrijden opdat we ons beter aan het nu-moment zouden kunnen overgeven en uiteindelijk meer vrije keuzemogelijkheden verwerven voor het toekomstige. Het is tevens een introductie in onze opleiding voor het praktische karmawerk.

We werken hoofdzakelijk met technieken uit de beeldende kunst en nu en dan met het lichaam. Het tijdsvenster is gebaseerd op "drieluiken" maar verder toegespitst op het karmisch werk.

Deelnemers: Max. aantal deelnemers is 8

Kosten: € 95,00

Deze agenda pagina wordt mede mogelijk gemaakt door:
de gezamenlijke antroposofische agenda
AntroVista