Bedrijven

Diverse organisaties en bedrijven vinden hun inspiratie in de antroposofie. Andere zijn specifiek van belang voor mensen die willen leven of werken vanuit de antroposofie. Hieronder een selectie in een willekeurige volgorde. Gebruik eventueel het menu.  Suggesties zijn welkom.

Weleda is een vanuit de antroposofie ontstaan groot, internationaal bedrijf. Hun 100% natuurlijke producten t.b.v. verzorging en zelfzorg worden in meer dan 50 landen verkocht.

Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij, gelegen in de Bieslandse polder te Delfgauw. Het is een al meer dan 100 jaar oud familiebedrijf.

Deze drogisterij, Oostduinlaan 121,  heeft een ruim aanbod aan homeopatische en alternatieve genees­middelen op natuurlijke basis. website

Biowinkel de Zonnestraal voor biologische vlees/vis, groenten/fruit, brood, sappen, bier/wijn, glutenvrij, dieetvoeding & voedings­supplementen. Stevinstraat 117. Faceboek

Dit is een speciaalzaak voor houten speelgoed aan een van de Delftse grachten. Houten keukentjes, treinen en dieren. Mooie boeken en kleding van natuurlijke materialen.  Leuke website!

Mooie (houten) speelgoedwinkel in het Statenkwartier, Aert van der Goesstraat 48.  Houten treinbanen, knikkerbanen, kwaliteitspoppen, knuffels e.d. Ook kinderkleding. website

Speelhoekjes, veel houten speelgoed en een prima plek voor creatieve knutselkinderen. Van Boetzelaerlaan 130 Den Haag.

Een biodynamische druivenkwekerij in Den Hoorn. Verkoop van druiven, druivensap, jam.  Excursies en workshops. website.

Deze reformwinkel, Laan van Meerdervoort 599-601, biedt advies en vele voedingsproducten die passen in een gezonde, bewuste leefstijl. website

Een biologische moestuinwinkel met o.m. humus, mest, zaden en planten. Er is ook een webwinkel.

Heerlijk vegetarisch eten aan een supergezellig pleintje: Anna Paulownaplein 3. Goed voor zowel onbijt als voor lunch en diner. website

Een webwinkel voor alle mogelijke producten met een natuurgezonde, heilzame werking: kruiden, oliën, schapenwol en bijenwas e.d.

Speelgoed en natuurtextiel (wol en zijde), kaarsen, kaarten, lampen, handwerk- en knutselartikelen. Anna Paulownaplein 11 Den Haag, website.

De biologische eetwinkel van Odin (vroeger Estafette, daarvoor Gaia) is gevestigd in de Aert van der Goesstraat 35-37. website.

Restaurant van de Grote Pyr, een woon-werkgemeenschap in een monumentaal voormalig schoolgebouw in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. website

Een kleine zelfstandige boekhandel in het centrum van de stad, Frederikstraat 24 Den Haag, gespecialiseerd in  antroposofie. website.

De Weilandwinkel is een tot winkel omgebouwde SRV-wagen die op ons erf te vinden is. Vanuit de winkel verkopen wij biologisch-dynamische en biologische producten van onze eigen boerderij en uit de streek.

De Beeldhouwwinkel, Maanweg 68, Den Haag, voor materialen, boeken en cursussen.